Culinair talent ROC Mondriaan wint reis naar Japan

Tijdens de afstudeerreceptie van de cursus Japans koken van de opleiding Horeca en Management van het Haagse ROC Mondriaan is Alejandro Margaretha uitgeroepen tot Beste Student Japans Koken. De prijs die de derdejaarsstudent Zelfstandig kok heeft ontvangen, liegt er niet om: een reis naar Japan. Dat meldt de website van ROC Mondriaan.
ROC Mondriaan organiseerde de Japanse kookcursus in samenwerking met JRO, een organisatie die Japanse restaurants overzee onder de aandacht brengt. Akira Oshima, sterrenchef van het Hotel Okura in Amsterdam, verzorgde de cursus. Bij de uitreiking van de prijs voor Beste Student Japans Koken was ook de Japanse consul H. Chotoku aanwezig.

Nationale Onderwijsgids

VorigeMegatennisclinic in Amsterdam ArenA
VolgendeNegen Zilveren Griffels voor beste kinderboeken
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter