Iedere leerling is anders. Dat betekent ook dat iedere leerling ander onderwijs nodig heeft; onderwijs op maat. Hoe creëer je voor elke leerling de omstandigheden om zijn eigen talenten te ontdekken en deze vervolgens te ontwikkelen, geheel op eigen tempo, maar met voldoende uitdaging en ondersteuning? Het inzetten van ict maakt dat op veel terreinen mogelijk. Maar hoe stem je het aanbod af op het niveau van de leerling? Hoe volg je de ontwikkeling van de leerling? Hoe organiseer je dat? Van scholen wordt verwacht dat ze opbrengstgericht werken. Dan kun je er niet omheen om ict te gebruiken (learning analytics). En wat kunnen we leren van het bedrijfsleven en andere maatschappelijke sectoren? Dit alles komt aan bod op de Summerschool+. Meld je meteen aan voor de Summerschool+ of lees meer.

VorigeSamenwerking Sportacademie Utrecht en Nederlandse Volleybal Bond
VolgendeVersterkte positie onderwijs levert belangrijke bijdrage aan verbetering huisvesting
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter