Samenwerking Sportacademie Utrecht en Nederlandse Volleybal Bond

Ruim honderd studenten van de Sportacademie Utrecht van ROC ASA hebben een organisatorische bijdrage geleverd aan de Europese kampioenschappen beachvolleybal. Dit toernooi vindt deze week plaats in Scheveningen. De Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo) en de Sportacademie Utrecht zetten hun samenwerking voort. Daarover bericht de website van ROC ASA.
Vertegenwoordigers van de Nevobo gaan bijvoorbeeld gastlessen verzorgen voor studenten. Deze lessen zullen onder andere gaan over sport en ondernemerschap. En wellicht kan de Sportacademie Utrecht ook een rol van betekenis spelen tijdens de wereldkampioenschappen beachvolleybal in 2015.

Nationale Onderwijsgids

VorigeFacebookactie Lekker geregeld gelanceerd
VolgendeVolg de leerling op de Summerschool
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter