Nieuwe kijkwijzer over de Gouden Eeuw van Museum Het Prinsenhof

Museum Het Prinsenhof in Delft, waar bezoekers veel te weten kunnen komen over bijvoorbeeld Willem van Oranje en de Nederlandse Republiek, heeft voor het vak geschiedenis in het voortgezet onderwijs een Kijkwijzer ontwikkeld. Daarover bericht Prinsenhof-delft.nl.
Kijkwijzer voor het vak geschiedenis: De Gouden Eeuw is een handige gids voor docenten en leerlingen uit de bovenbouw van havo en vwo die Museum Het Prinsenhof bezoeken. In deze Kijkwijzer staat niet alleen Willem van Oranje centraal, ook aan wetenschappers als Antoni van Leeuwenhoek en Hugo de Groot wordt daarin aandacht besteed.

De kijkwijzer is gratis te downloaden via de website van Museum Het Prinsenhof.

Nationale Onderwijsgids

VorigeBasisschoolleerlingen snuffelen bij Inholland
VolgendeJonge ondernemers delen ervaringen met studenten Regio College
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter