Jonge ondernemers delen ervaringen met studenten Regio College

Velen hebben de wens om een eigen bedrijf te starten. Maar hoe doe je dat? Vijf jonge ondernemers hielpen studenten van het Regio College hierbij een handje. Vrijdag 25 mei 2012 verzorgden zij op deze school presentaties voor studenten van de afdelingen Sport en bewegen, Handel, Uiterlijke verzorging en Toerisme. Dat meldt Regiocollege.nl.
Studenten van het Regio College kregen verhalen te horen over de eigen ervaringen van de vijf ondernemers. Hoe gaan zij om met ondernemerschap en op welke wijze hebben zij een eigen bedrijf kunnen opzetten?

De sleutel tot succes blijkt niet alleen doorzettingsvermogen, creativiteit of hard werken te zijn. Een gat in de markt vinden is minstens even belangrijk.

Nationale Onderwijsgids

VorigeNieuwe kijkwijzer over de Gouden Eeuw van Museum Het Prinsenhof
VolgendeLenteakkoord neemt financiele zorg van onderwijs niet weg
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter