Vrijdag 25 mei 2012 brachten leerlingen van basisschool Comenius uit Transvaal een bezoek aan Inholland. Het is bijzonder dat scholieren uit het basisonderwijs een hogeschool bezoeken om zich daar te laten informeren over studie- en werkmogelijkheden. Dat meldt Roc.nl.
Directeur Michael Krul van de brede basisschool Comenius nam het initiatief tot het bezoek aan Inholland. Een werkbezoek dat schoolleiders uit Den Haag vorig jaar aan scholen in New York en Chicago hebben gebracht, zette hem op het spoor van deze unieke mogelijkheid. Ook daar gingen kinderen al vroeg snuffelen aan het hoger onderwijs.

Krul spreekt de hoop uit dat zijn leerlingen dankzij hun bezoek aan Inholland gemotiveerder zullen starten aan een vervolgopleiding in het voortgezet onderwijs.

Nationale Onderwijsgids

VorigeWekelijkse lobby update
VolgendeNieuwe kijkwijzer over de Gouden Eeuw van Museum Het Prinsenhof
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter