22 mei 2012

Veel van het lobbywerk van de PO-Raad gebeurt achter de schermen, de "stille" lobby. Natuurlijk schrijven we brieven naar politici en volksvertegenwoordigers. Daarnaast voeren we ook veel (informele) gesprekken met politici. Met de val van het kabinet Rutte I en in aanloop naar de verkiezingen in september 2012 voert de PO-Raad een actieve lobby om de belangen van het (primair) onderwijs te behartigen. Om het proces zichtbaar te maken houden we een Lobby-update bij, waarin wij wekelijks melden wat wij aan lobbyactiviteiten hebben verricht.


Trefwoorden:

Vereniging

Relevante links:Naar lobby-update

VorigeMinister Kamp krijgt adviezen over dagarrangementen
VolgendeBasisschoolleerlingen snuffelen bij Inholland
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter