Zaterdag 2 juni Dag van de Jeugdtheaterscholen

Zaterdag 2 juni 2012 is de Dag van de Jeugdtheaterscholen. Tijdens deze dag kunnen leerlingen met belangstelling voor toneel, zang of dans een kijkje nemen bij n of meer van de negentien Nederlandse jeugdtheaterscholen. Deze tweede editie van de Dag van de Jeugdtheaterscholen is een initiatief van het Netwerk Jeugdtheaterscholen. Daarover bericht Dagvandejeugdtheaterscholen.nl.
Behalve deze landelijke open dag vindt in hetzelfde weekend REGATTA plaats. Tijdens deze eerste landelijke wedstrijd voor jeugdtheaterscholen spelen negen jeugdtheaterscholen een voorstelling van maximaal een halfuur op het festival Havenwerk in Deventer.

Nationale Onderwijsgids

VorigeConvenant over voor en vroegschoolse educatie in Hoogezand Sappemeer
VolgendeOndernemersmarkt Hotelschool Amersfoort
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter