Dinsdag 14 juni 2012 organiseert Hotelschool Amersfoort, een onderdeel van ROC ASA, een ondernemersmarkt. Tijdens deze markt vertellen studenten bezoekers en relaties van de hotelschool in een stand over hun plannen. Dat meldt Rocasa.nl.
De ondernemersmarkt start om 16.00 uur. Na een openingswoord houdt een ondernemer uit Amersfoort een lezing. Na een vrije rondgang langs de ondernemersplannen is het om 18.00 uur tijd voor de uitreiking van de publieksprijs en vakjuryprijs voor 'Beste ondernemingsplan'.

De ondernemersmarkt vindt plaats in Leerhotel Het Klooster aan de Daam Fockemalaan 10 in Amersfoort. De toegang is gratis.

Nationale Onderwijsgids

VorigeZaterdag 2 juni Dag van de Jeugdtheaterscholen
VolgendeColumn Leerlijnen van belang bij meer gebruik van digitaal leermateriaal
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter