Veilig op weg in Zwolle

Ook dit jaar heeft de gemeente Zwolle van de provincie Overijssel 75.000 euro ontvangen als bijdrage in de kosten voor het basisscholenproject 'Veilig op weg in het Verkeer'. Centraal in dit project staan verkeerseducatie en een veiligere schoolomgeving. Daarover bericht Weblogzwolle.nl.
De afgelopen jaren deden negen Zwolse basisscholen mee aan het project 'Veilig op weg in het Verkeer'. In 2012 zullen dertien basisscholen hiermee van start gaan. De deelnemende scholen tekenen een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Zwolle, waarmee zij zich samen zullen inzetten voor een betere verkeersveiligheid rondom de school.

De gemeente Zwolle werkt in het kader van dit project niet alleen samen met de deelnemende basisscholen, maar bijvoorbeeld ook met Politie IJsselland en Veilig Verkeer Nederland.

Nationale Onderwijsgids

VorigeMei bestempeld tot Maand van de Mediaopvoeding
VolgendeGodsdienstonderwijs Belgisch voortgezet onderwijs verruimd
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter