Hebben jij en je klas al last van de EK-koorts? Heb je al een voorzichtige voorspelling van de winnaar? Doe dan mee met Teleblik EK-actie. Voorspel samen met je leerlingen de winnaar van het EK 2012 en win 2 unieke voetballen voor op het schoolplein. De 3 klassen die de winnaar goed voorspellen maken bovendien nog kans op een spannende extra prijs. Bestel direct de gratis Teleblik EK-poster en doe mee! Naast leerzame verwijzingen naar Teleblik-fragmenten, vind je op de poster ook het speelschema. Op teleblik.nl/ek2012 vind je alle informatie en lees je hoe je de gratis poster kunt bestellen.

VorigeSamenwerking Circus Amersfoort ROC Midden Nederland en Prisma College
VolgendeHoogopgeleide Amsterdamse ouders kiezen voor gemengde school
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter