Circus Amersfoort, ROC Midden Nederland en het Prisma College (afdeling vmbo) gaan samenwerken. Vrijdag 11 mei 2012 hebben deze drie organisaties in Amersfoort een overeenkomst getekend. Daarover bericht Deweekkrant.nl.
De samenwerking biedt leerlingen de mogelijkheid om zich creatief te ontwikkelen in Circus Amersfoort en op De Wagenwerkplaats.
ROC Midden Nederland kan met zijn Creatieve College bij Circus Amersfoort aan de slag met bijvoorbeeld nieuwe media, theater, dans, games en film. Ook leerlingen van de nieuwe opleiding Event, Entertainment en Multimedia van het Prisma College biedt Circus Amersfoort een aantrekkelijke creatieve omgeving.

Nationale Onderwijsgids

VorigeScholieren terug in de tijd met Slag om Dondervoort
VolgendeBestel gratis de Teleblik EK poster en win
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter