Project RoadTrip voor montessorileerlingen Nijmegen

Woensdag 16 mei 2012 organiseert Stichting TeamAlert, in samenwerking met de Stadsregio Arnhem Nijmegen, op het Montessori College in Nijmegen het project 'RoadTrip'. Voor honderden Nijmeegse leerlingen zal deze dag het onderwerp verkeersveiligheid op het programma staan. Daarover bericht Nijmegenleeft.nl.
Stichting TeamAlert is een veiligheidsorganisatie voor en door jongeren. Met het project 'RoadTrip' beoogt zij leerlingen van het Montessori College aan de Berg en Dalseweg bewuster te maken van hoe zij zich gedragen in het verkeer. Dat is nodig, want onder jongeren tussen 12 en 24 jaar zijn verkeersongevallen de belangrijkste doodsoorzaak. Een heuse speelfilm zal het resultaat zijn van deze projectdag.

Nationale Onderwijsgids

VorigeOnderwijsorganisatie 02G2 wil minder basisscholen in Groningen
VolgendeJongeren overschatten veiligheid internet
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter