Veenendaalse flesseninzamelactie voor het goede doel

Sinds 2006 zet Alpe d'HuZes zich in voor de bestrijding van kanker. Eenmaal per jaar beklimmen gesponsorde deelnemers in n dag maximaal zes keer de van de Tour de France bekende col Alpe d'Huez.
Ook zeven leerlingen van openbare basisschool Balansleren in Veenendaal hebben zich ingezet voor Alpe d'HuZes. Niet op de berg zelf, maar door lege flessen in te zamelen in Veenendaal. Daarover bericht de Veenendaalse Krant.

Tijdens hun flessenactie konden de basisschoolleerlingen Alpe d'Huez virtueel beklimmen. Voor elke fles die een leerling inleverde, mocht deze n bocht omhoog. Na 21 bochten was de top bereikt. In totaal hebben de leerlingen met hun actie 65 euro opgehaald.

Nationale Onderwijsgids

VorigeSchrijf je in voor de Summerschool
VolgendeGewelddadige havoleerling weer op vrije voeten
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter