Eind maart 2012 overviel een 15-jarige havoleerling een kapsalon in Den Bosch. De jongen uit Den Dungen is inmiddels weer op vrije voeten, maar onduidelijk is nog wanneer hij weer welkom is op het Sint-Janslyceum. Dat meldt Omroepbrabant.nl.
Volgens het gerechtshof in Den Bosch is de jongen voorwaardelijk vrijgelaten. Daarbij zou het persoonlijk belang van de jeugdige delinquent een rol hebben gespeeld.

Mocht het Sint-Janslyceum de jongen weer toelaten, dan zal hij aan strikte voorwaarden moeten voldoen. Zo zal de school bijvoorbeeld goed in de gaten houden of hij aanwezig is en hem langer op school houden.

Nationale Onderwijsgids

VorigeVeenendaalse flesseninzamelactie voor het goede doel
VolgendeAlle ICT opleidingen Noorderpoort nu op een locatie
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter