Schrijf je in voor de Summerschool

De zomer staat in het teken van ontspanning en bezinning. Daarmee is het juist ook het ideale moment om je te laten inspireren! Schrijf je daarom in voor de tweedaagse Summerschool+ 2012 en verdiep je in het thema 'Volg de leerling' of in het thema 'Onderwijs passend maken'.

De (gratis) Summerschool+ is bedoeld voor gemotiveerde docenten, managers en bestuurders uit het basis-, voortgezet en beroepsonderwijs die zich verder willen verdiepen in hun vakgebied en benieuwd zijn naar de mogelijkheden van morgen. Lees meer over de Summerschool+ op summerschool.kennisnet.nl.

VorigeInformatievaardigheden verwerven hoe pak je dat aan
VolgendeVeenendaalse flesseninzamelactie voor het goede doel
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter