Leerlingen van Praktijkschool De Pijler, een school voor voortgezet onderwijs in Den Helder, gaan morgen aan de slag met het project 'Clean up the Beach!'. De scholieren maken tijdens dat project het strand schoon.
Stichting Strandexploitatie Noordkop (SSN), een stichting die 7,2 kilometer strand van Huisduinen tot Drooghe Weert beheert, ondersteunt dit initiatief. Het gaat overigens niet om een eenmalige actie. Het project blijft minimaal een jaar lang bestaan.

De school wil uiteindelijk permanent stukjes strand adopteren om daar wekelijks het afval te verwijderen. Volgens het schoolbestuur en SSN is de schoonmaak hard nodig.

Nationale Onderwijsgids

VorigeBasisschool heeft last van jongeren
VolgendeMbo leerlingen voeren energiescans uit
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter