Basisschool heeft last van jongeren

Basisschool De Wijzer in Beneden-Leeuwen wordt geteisterd hangjongeren. Volgens het schoolbestuur laten de jongeren rotzooi achter en zijn ze een 'doorn in het oog' van veel buurtbewoners, zo meldt De Gelderlander.
Naar aanleiding van de klachten heeft de VVD recentelijk een peiling gehouden onder directe omwonenden van de school. De reacties verschillen nogal.

"De n is van plan om de overlast te verhuizen, terwijl de ander geen last heeft of juist blij is met de levendigheid rond de school", aldus Bos. Hij ziet geen aanleiding om 'rigoureuze' maatregelen voor te stellen", aldus VVD'er Sander Bos.

De basisschool ziet geen reden voor extra maatregelen. De school heeft onlangs al een wand uit het fietsenhok gehaald. Daardoor ontwijken veel jongeren het schoolplein al. "Maar dit is wel vervelend voor de beeldvorming rond onze school", aldus directeur Annet van Summeren.

Nationale Onderwijsgids

VorigeNetwerkbedrijf start mbo opleiding
VolgendeLeerlingen praktijkschool maken strand schoon
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter