Op zaterdag 21 april vond de finale plaats van de landelijke Bizzkidz Management Competitie.

Aan Bizzkidz 2012 hebben ruim 5.000 leerlingen uit Nederland en België deelgenomen. Zij vormden een managementteam en namen elke ronde online beslissingen voor hun fictieve onderneming.

Na de spannende voorrondes bleven uiteindelijk 18 finaleteams over, die bij Hogeschool van Amsterdam waren uitgenodigd voor de spannende finaledag. Gedurende deze dag moesten zij het fictieve bedrijf DigiSoft marktleider maken in de zwaar concurrerende markt voor educatieve en entertainment games.

Uiteindelijk wist het team Sounds Retail van GSG Guido de Brès uit Amersfoort en MPlay3it van het Keizer Karel College uit Amstelveen de eerste prijs in de wacht te slepen. Als klap op de vuurpijl kregen de 'Managers van het jaar 2012' een rondrit door het centrum van Amsterdam in een exclusieve negen meter lange limousine.

De tweede prijzen gingen naar het team Beneficio van het Mollerlyceum in Bergen op Zoom en Mybeatz van het Ostrea Lyceum in Goes. De derde prijzen waren voor Ellenito van het Klein Seminarie uit Hoogstraten (BE) en WRJ BV van het Dr. Nassaucollege uit Assen.Bizzkidz.nl is een serious game ter bevordering van ondernemerschap in het onderwijs en wordt georganiseerd door BitPress Educatie.

VorigeNu al 95000 deelnemers aan Doede360
VolgendeOnderzoek naar zelfbeheersing in NEMOs Science Live
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter