Op weg naar een wereldrecord?

In de Nationale Sport Week (NSW) vindt op donderdag 26 april de recordpoging Doede360 plaats. Een dans waarin tien keer een 360 sprong wordt gedaan. De muziek is van de rappers Gino Pietermaai, BokoeSam en FSGreen. Inmiddels hebben meer dan 95.000 mensen zich aangemeld mee te springen. 95.000 aanmeldingen die staan voor 950.000 sprongen. Ons streven een wereldrecord te vestigen komt in zicht. Met 100.000 deelnemers en dus 1.000.000 sprongen!

Het hele land springt mee met de 360. De ambassadeur van de Nationale Sport Week Marco Borsato begint dinsdag 24 april met de recordpoging Doede360 op een openbare basisschool in Blaricum. Daarna nemen Bart Meijer (presentator Het Klokhuis en ambassadeur NSW), Jan Rijpstra (voorzitter KVLO) en Oscar Zeegers (acteur SpangaS en ambassadeur NSW) het stokje over. Zij geven donderdagochtend om 9.00 uur met een gongslag het startsein op Beursplein 5 in Amsterdam. Enschede, host city van de opening van de Nationale Sport Week, zal op donderdag 26 april het podium zijn van de landelijke recordpoging. Duizenden leerlingen gaan dan om 13.30 uur op de Oude Markt in Enschede de Doede360 doen. Samen gaan zij dansen met o.a. de Doede360 band, voetballer Luuk de Jong, cabaretière Soundos El Ahmadi, choreograaf Marco Gerris, Bart Meijer en dansdocente Jasmijn Le Loux.

Donderdagavond om 18.25 uur is een verslag van de wereldrecordpoging in het tv programma Het Klokhuis (NTR) te zien. Kijk voor meer informatie op www.doede360.nl

VorigeVier praktijkopleiders genomineerd als Beste Praktijkopleider 2012
VolgendeWinnaars Managers van het jaar bekend
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter