Het Dendron College in Horst heeft de komst van een olifant op de eindexamenceremonie verboden. Eindexamenkandidaten van het college wilden voor hun examenstunt een olifant naar school halen, zo meldt De Limburger.
"Ze zijn bang dat de orde wordt verstoord en dat er ng ergere stunts worden uitgehaald. Maar wij hadden enkel goede bedoelingen. De directie dreigde de bijdrage voor de slotdag in te trekken. Ze maken van een mug een olifant", aldus Thomas Clabbers, examenkandidaat en lid van de slotdagorganisatie.

Het komt in Nederland steeds vaker voor dat eindexamenkanditaten een examenstunt uithalen. Dit is overgewaaid vanuit Amerika. Nederlandse schoolbesturen weten vaak niet hoe zij hiermee om moeten gaan.

Nationale Onderwijsgids

VorigeBasisschool tijdelijk gesloten vanwege asbest
VolgendeDuitsers beveiligen ROC Nijmegen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter