Twee studenten van het Berufskolleg Essen West beveiligen in het kader van een internationale stage verschillende locaties van het ROC Nijmegen.
Sven Tripp en Tobias Gotthardt worden tijdens hun stage begeleid door Nederlandse studenten van het roc, waaronder Yalcin Cihan, student Cordinator Beveiliger, die met tevredenheid terugblikt op de samenwerking. "Het was een leerzaam avontuur om als student niveau drie zomaar twee Duitse stagiaires te begeleiden", aldus Cihan.

"We communiceerden in het Engels, Nederlands en Duits. Die taal hebben we mooi meegenomen. Binnen een paar uur waren we de dikste collega's en vonden we het jammer dat ze weg moesten". Cihan, Tripp en Gotthardt konden het zo goed met elkaar vinden, dat ze elkaar zelfs in hun vrije tijd opzochten om zelfverdedigingstechnieken te oefenen.

Nationale Onderwijsgids

VorigeGeen olifant op examenfeest
VolgendeTex Gunning vraagt mening bezoekers PO Raad Congres Bevlogen Besturen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter