25 april 2012

Om in te kunnen spelen op het publiek, vraagt Tex Gunning naar de mening en handelswijze van de deelnemers aan het diner-pensant en de daaropvolgende PO-Raad College Toer tijdens het congres Bevlogen Besturen. Heeft u zich reeds ingeschreven, dan verzoeken wij u de vragenlijst in te vullen. Heeft u zich nog niet ingeschreven, dan kunt u zich hier aanmelden voor het congres.
Op donderdag 7 juni start het 24-uurs congres van de PO-Raad, Bevlogen Besturen, met een sessie van Tex Gunning. Gunning is lid van de Raad van Bestuur van AkzoNobel. Daarnaast is hij schrijver en spreker over onderwerpen als leiderschap. In de inleidende sessie voorafgaand aan het diner zal Gunning onder andere stilstaan bij de verschillen en overeenkomsten tussen het leidinggeven aan een multinational en een schoolorganisatie. Maar vooral ook: wat kan 'het onderwijs' leren door over de muren van het onderwijsdomein te kijken?
Door middel van antwoorden op de vragen in de vragenlijst wil Gunning een beeld krijgen van de manier van denken en doen van de aanwezigen.

Relevante links:Naar vragenlijst Tex GunningCongres Bevlogen Besturen van de PO-Raad

VorigeDuitsers beveiligen ROC Nijmegen
VolgendeNetwerkbedrijf start mbo opleiding
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter