Scholieren uit Groningen onderscheiden op poeziefestival

Twee leerlingen van de Nassauschool uit Groningen zijn zondag in de prijzen gevallen tijdens de finale van het landelijke festival Kinderen en Pozie in Amsterdam, zo meldt OOG TV.
De 11-jarige Berend uit groep 8, maakte indruk met het gedicht Zwaar'. Ook de 11-jarige Anna Broeder uit groep 8 van de Nassauschool gooide hoge ogen. Zij werd beloond met de Ereprijs Bovenbouw voor haar gedicht Globe'.

De gedichten van de twee Groningse leerlingen waren geselecteerd uit ruim 4000 inzendingen van leerlingen door heel het land. Van de 100 beste gedichten zal een dichtbundel worden samengesteld met de titel "Samen weten wij alles".

Nationale Onderwijsgids

VorigeTwinning met Caribisch Nederland
VolgendeHavenvakschool opent haar deuren
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter