Schoolleiding zet ouders op scherp

De Stichting Katholiek Onderwijs Drimmelen (SKOD) heeft ouders gisteren per brief aangespoord extra voorzichtig te zijn, zo meldt BN De Stem. Aanleiding voor deze schriftelijke waarschuwing is de reeks incidenten met basisschoolleerlingen in de afgelopen weken.
De politie sprak gisteren het vermoeden uit dat het waarschijnlijk niet telkens om dezelfde dader gaat. "Maar we kunnen het niet uitsluiten", aldus een politiewoordvoerder.

Maandagavond werd een 10-jarig meisje in de Rozenbloemstraat in Made belaagd door een onbekende man. Ze wist maar net te ontkomen omdat ze snel weg fietste. Op 26 maart is in dezelfde plaats een 9-jarig meisje enige uren vermist geweest. De mogelijkheid wordt niet uitgesloten dat zij is misbruikt.

Op 2 april is een basisscholier van basisschool De Zonzeel in het naburige Terheijden tot drie keer toe klemgereden door een bestelbus. Guus Neefs, directeur van SKOD, heeft laten weten dat zijn leerkrachten in opperste staat van paraatheid zijn. Ondanks dat heeft hij van de scholen geen signalen ontvangen dat er ongerustheid heerst onder de ouders.

Nationale Onderwijsgids

VorigeRegeling voor achterstandsgeld onnodig ingewikkeld
VolgendeSocial Media Theater voor het Wesselgansfort College
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter