13 april 2012

Op 23 april 2012 organiseren Stichting Cosmicus, de PO-Raad, VO-raad, VBS (Verenigde Bijzondere Scholen) en Risbo (onderzoeksinstituut verbonden aan Erasmus Universiteit Rotterdam) de Onderwijsconferentie NL2025. Het thema van de conferentie is: het Nederlandse onderwijs en de positie van allochtonen in het onderwijs én op de arbeidsmarkt anno 2025.
Sprekers zijn onder andere prof. dr. Paul Schnabel (SCP), prof. dr. Maurice Crul (VU), prof. dr. Sabine Severiens (RISBO) en Niek Jan van Kesteren (VNO-NCW). Daarnaast zal er een onderwijspanel zijn, bestaande uit de voorzitters/bestuursleden van de PO-Raad, VO-raad, MBO Raad en HBO-raad en een politiek panel door de Haagse wethouder van onderwijs en diverse Tweede Kamerleden die zich bezig houden met onderwijs en/of werkgelegenheid.
De conferentie vindt plaats in Nieuwspoort te Den Haag, van 12:15 “ 17:00 uur. U bent hierbij van harte uitgenodigd. Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op www.OnderwijsconferentieNL2025.nl.


Trefwoorden:

Arbeidsmarkt, School en Omgeving

Relevante links:Onderwijsconferentie NL2025Direct aanmelden

VorigeMbo studenten smijten met servies
VolgendeBasisschool in Almere was afgelopen donderdag circusschool
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter