Het Noorderpoort College in Appingedam houdt op vrijdag 11 mei een 'Gooi- en Smijtavond'. De school organiseert de festiviteiten in samenwerking met cultuureducatiecentrum IVAK, zo meldt het Dagblad van het Noorden.
Op de Gooi- en Smijtavond mogen mbo-leerlingen oud servies op het schoolterrein kapot gooien. De scherven worden dan gesorteerd en verwerkt in tegels van de Buitenarena, een openluchttheater dat straks vlak bij een brede school wordt gebouwd. Het cultuureducatiecentrum beschrijft het opmerkelijke evenement als een 'mozaekproject'.

De Brede school moet in 2013 worden opgeleverd. De school is een samenvoeging van basisscholen Lemekrf, De Jan Nieuwenhuyzen en De Triangel.

Nationale Onderwijsgids

VorigeBAS school in Utrecht geopend
VolgendeOnderwijsconferentie NL2025 23 april 2012
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter