Basisschool in Almere was afgelopen donderdag circusschool

Basisschool het Zonnewiel in Almere viert deze week het 20-jarige bestaan van de school. In het teken van het 20-jarig bestaan werd afgelopen donderdag een circusdag op de school georganiseerd, zo meldt Dichtbij.nl.
Leerlingen konden onder begeleiding van 'Circus Tadaa' werken aan een eigen circusact. Aan het einde van de dag gaven de kinderen een heuse circusvoorstelling voor hun ouders. Naast het kindercircus werden de afgelopen week ook andere activiteiten georganiseerd. Leerlingen probeerden door middel van een sponsorloop geld in te zamelen voor projectieschermen in alle lokalen.

Een gedeelte van het opgehaalde geld gaat naar stichting KIKA. Erg veel mensen hebben de afgelopen week geholpen. "130 ouders kwamen de kinderen begeleiden tijdens het oefenen voor de circusacts en 't Pannekoekschip uit Almere Haven begon woensdagnacht al met het bakken van 1.500 pannenkoeken om alle leerlingen en vrijwilligers donderdag van een lekkere lunch te voorzien", aldus Herman Brunen, directeur van Basischool het Zonnewiel.

"Albert Heijn Parkwijk gaf ons kilo's fruit voor een verantwoord tien-uurtje. Het was een onvergetelijke dag voor onze kinderen", aldus Brunen.

Nationale Onderwijsgids

VorigeOnderwijsconferentie NL2025 23 april 2012
VolgendeTime for Talent brengt 1600 euro op voor Alpe dHuzes
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter