Scholengemeenschap De Rede in Terneuzen voerde gisteravond een talentenshow op in het Scheldetheater ten behoeve van de Alpe d'Huzes, het fietsevenement voor de kankerbestrijding. De show, Time for Talent, leverde een bedrag op van 1600 euro, zo meldt de PZC.
Talent onder de scholieren van scholengemeenschap De Rede was er gisteravond genoeg. Zo'n tachtig leerlingen deden mee aan het project om geld op te halen voor het fietsevenement van de kankerbestrijding.

De voorbereidingen voor Time for Talent zijn afgelopen najaar van start gegaan. "Het kwam een beetje moeizaam opgang", aldus n van de organisatoren Trudy Ambrosini, "maar het is uiteindelijk allemaal meer dan goed gekomen".

Hoofdingredinten waren muziek en dans, maar er waren ook speciale acts. Zo voerde Niek de Witte een illusionistenact op.

Nationale Onderwijsgids

VorigeBasisschool in Almere was afgelopen donderdag circusschool
VolgendeInvoering van centrale eindtoets naar verwachting met een jaar uitgesteld
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter