Toneelvoorstelling door studenten voor basisschoolleerlingen

Hogeschool Edith Stein in Hengelo verwelkomt volgende week van maandag 12 tot en met vrijdag 16 maart meer dan 2.000 leerlingen uit groepen 3 en 4 van basisscholen uit heel Twente: van Wierden tot Haaksbergen en Ootmarsum.
In de theaterzaal van de hogeschool trakteren pabostudenten de kinderen op de theatervoorstelling Meester Kikker. Het is de 22e keer dat pabostudenten van toneelgroep Anansitori op deze manier basisschoolleerlingen in het zonnetje zetten. Vanuit de basisscholen was er dit jaar grote belangstelling om naar de voorstelling te komen, er waren duizenden kinderen extra opgegeven.

De toneelweek is voor de pabo-studenten een mooie gelegenheid om hun kunnen buiten het klaslokaal op de proef te stellen. Voor basisscholen is het een leuk en leerzaam uitstapje. Verschillende docenten van de hogeschool werken achter de schermen mee om de show ook dit jaar weer tot een groot succes te maken. Een zevenkoppige studentenband maakt de voorstelling af met eigen liedjes.

Nationale Onderwijsgids

VorigeDeel ervaring met elkaar tijdens de Expertise Summit
VolgendeWinnaars regiofinale Technasium TOP Award bekend
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter