29 maart 2012

Leidinggeven in het onderwijs begint met hoe de leraar omgaat met de leerling in de klas." Dat zei Kete Kervezee, voorzitter PO-Raad, bij de presentatie van het boek 'Onderwijs vraagt leiderschap!'. Tijdens een druk bezocht seminar over leiderschap in het onderwijs kreeg ze het eerste exemplaar uit handen van een van de auteurs. Kete Kervezee zei dat ze belangrijk vindt dat dit boek gaat over leiderschap door alle geledingen in het onderwijs. "Op alle niveaus moet enerzijds sprake zijn van voldoende ruimte en vertrouwen en anderzijds van verantwoording op basis waarvan we kunnen verbeteren." Meer informatie over het boek is te vinden op www.onderwijsvraagtleiderschap.nl.
Voor de leden van de PO-Raad hebben we vier boeken beschikbaar gekregen. Onder degene die reageren op de stelling 'Onderwijs vraagt leiderschap!' verloten wij deze boeken. Stuur uiterlijk 4 april uw reactie via dit formulier om kans te maken op één van de boeken.


Trefwoorden:

Goed bestuur

Relevante links:Naar reactieformulier

VorigeWinnaars IPON awards 2012 bekend
VolgendeMbo studenten helpen voetbalclub uit de brand
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter