Winnaars IPON awards 2012 bekend

Op woensdag 28 maart zijn tijdens de IPON in Utrecht de IPON Awards 2012 uitgereikt. In de categorie Stimulering ging de award naar Kennisnet sectormanager po vo Frans Schouwenburg voor zijn oprechte betrokkenheid om hedendaagse en toekomstige ict-mogelijkheden naar de dagelijkse praktijk te vertalen.

Verder werden de prijzen verdeeld in de volgende categorieën:


• Innovatie van het leren I winnaar: Val junior Excellent; virtuele leeromgeving waar leerlingen zelfstandig met wereldoriëntatie aan de slag gaan.

• Innovatie van het leren II winnaar: Optimaal Digitaal Malmberg; leraren kunnen nu zelf de range bepalen welke verhouding zij willen tussen digitale en boekenlesmateriaal.

• Gewoon Speciaal award winnaar: Op Maat Eduware; gebruiksvriendelijk pakket wat eenvoudig kan worden uitgewisseld en op maat kan worden gesneden.

• Organisatie van het leren award winnaar: StudyFlow; speciaal voor en door jongeren opgezette online leeromgeving om te oefenen voor de centrale examens.

• Mediawijzer.net award winnaar: De Digitale Nieuwscollage Nieuws in de klas en De Waag Society; leerlingen worden actief betrokken bij het bespreken en verwerken van de actualiteit in lessen Nederlands.

VorigeWinnaars IPON awards 2012 bekend
VolgendeOnderwijs vraagt leiderschap
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter