Mbo studenten helpen voetbalclub uit de brand

Mbo-studenten van het ROC Mondriaan in Den Haag gaan voetbalclub ADO Den Haag helpen door de catering binnen het stadion te verzorgen. In ruil daarvoor stelt de voetbalclub stageplaatsen beschikbaar, zo meldt Misset Horeca.
ADO Den Haag zit momenteel zonder cateraar omdat de vorige cateraar, Mirado, eind februari is vetrokken. Beide partijen konden niet langer met elkaar overweg en hebben elkaar meerdere keren voor de rechter gedaagd. De voetbalclub heeft de catering nu in eigen beheer.

Naast tijdelijke cateraars helpen mbo-studenten de catering in het voetbalstadion draaiende te houden. De voetbalclub is erg blij met de mbo-leerlingen.

Nationale Onderwijsgids

VorigeOnderwijs vraagt leiderschap
VolgendePO Raad deelt niet de zorgen van VNG over doordecentralisatie
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter