ROC Flevoland bereid jongeren voor op politieacademie

Op het ROC Flevoland in Almere kunnen jongeren die dromen van een carrire bij de plaatselijke, dan wel landelijke hermandad een vooropleiding volgen die hen voorbereid op de politieacademie, zo meldt Omroep Flevoland. Komend najaar wordt gestart met de nieuwe opleiding Handhaver Toezicht en Veiligheid - Politie.
Het ROC Flevoland werkt voor de nieuwe opleiding nauw samen met de politie. De politieacademie neemt een gedeelte van de lessen voor zijn rekening. Het samenwerkingsverband creert bovendien mogelijkheden voor stageplekken tijdens de studie.

Dit mbo-diploma verschaft leerlingen niet alleen toegang tot de politieacademie, maar bovendien een jaar vrijstelling vanwege overlappende vakken en disciplines. Belangstellenden moeten er snel bij zijn, want er is in het jaar plaats voor maximaal 25 studenten.

Nationale Onderwijsgids

VorigeEindhoven wil middelbare scholieren met problemen helpen
VolgendeSudokus
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter