Gewoon Speciaal gamification  MediaMachtig

In de afgelopen maanden heb ik een paar keer een workshop mogen verzorgen over gamification in het speciaal onderwijs. In dat kader ben ik door de organisatie van de conferentie Gewoon Speciaal, die plaats vindt op woensdag 28 maart, tijdens de IPON 2012 gevraagd een presentatie te geven over dat onderwerp.

Omdat speciaal onderwijs een speciaal plekje heeft in mijn hart, wilde ik daar graag gehoor aan geven. Inmiddels heb ik die presentatie voorbereid en staat alles klaar daarvoor. Wat we gaan doen, ga ik lekker nog niet vertellen: ik wil jullie daar graag mee verrassen. Maar ik heb wel toestemming om alvast te vertellen dat ik in mijn presentatie jullie een verheugende mededeling kan doen vanuit ministeriële kringen. Ik hoop dat jullie dus massaal komen om het nieuws te horen! Wil je alvast een korte impressie hebben van wat gamification is, lees dan het artikel op de site van Speciaal Onderwijs. En bekijk ook even onderstaand filmpje om te zien hoe gamification maakt dat mensen met veel plezier hun glaswerk naar de glasbak brengen.


Verder zal ik op de IPON zijn als oprichter van MediaMachtig. We zijn op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur te vinden op het grote cateringplein (klik op deze link voor de plattegrond van de beurs). Daar bieden we een kopje thee of koffie aan, aan iedereen die met ons - bestuursleden, leden van het Comité van Machtigen, projectleiders en oud-projectleiders van MediaMachtigprojecten - van gedachten willen wisselen over mediawijsheid in het onderwijs. Geen presentatie dus, geen workshop: alleen een informeel samenzijn om even uit te rusten onder het genot van een kopje koffie of thee, om collega's te ontmoeten, (bij) te praten met elkaar en van gedachten te wisselen over wat ons allemaal bezig houdt: ict en onderwijs en hoe we die zaken het best kunnen combineren. Ook dan hoop ik veel collega's te ontmoeten!

powered by Splicd.com

VorigeConferenties Aan de slag met cognitief talent
VolgendeLedenbijeenkomst PO Raad werkagenda Inspectie van het Onderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter