Basisschool Het Sterrenschip in Kloosterveen is vandaag voor een dag een middelbare school. Dat is tot stand gekomen na een idee van de leerlingenraad. Zij dachten dat het een goed idee zou zijn om kinderen alvast te laten wennen aan het voortgezet onderwijs, zo meldt RTV Assen.
Het schoolbestuur juigde het initiatief toe en heeft gelijk een plan van aanpak opgesteld. Leerlingen kregen vandaag een rooster met vakken die normaal pas op middelbaar onderwijs aan bod komen. Er stond onder andere Frans, Duits, Nederlands, Techniek en Wiskunde op het schema.

De leerlingenraad verwacht veel positief commentaar tegen het eind van de dag.

Nationale Onderwijsgids

VorigeGebruik de ict leer kracht van leerlingen
VolgendeDeltion leidt werkzoekenden op voor zorg
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter