In de nacht van zondag 11 op maandag 12 maart wordt er een speciaal programma gemaakt door Radio 538 vanuit het MBO College Hilversum van het ROC Amsterdam. Deze uitzending staat geheel in het teken van War Child.
Van 9 tot en met 16 maart trekken dj's van de radiozender met een studiotruck langs acht verschillende steden. Op maandag 12 maart zendt Radio 538 uit vanaf de Kerkbrink in Hilversum. In de nacht van 11 op 12 maart zendt Radio 538 zes uur lang live uit vanuit MBO College Hilversum.

In de aanloop naar dit evenement organiseren studenten verschillende activiteiten om geld op te halen voor War Child. 's Nachts wordt er een flashmob ingestudeerd die overdag in het centrum van Hilversum wordt opgevoerd.

Ook is er een open podium voor studenten met talent. De beste talenten worden live op de tv- en radiozender van 538 uitgezonden. Alles wordt gesponsord om zoveel mogelijk geld op te halen voor het onderwijsprogramma van War Child.

Nationale Onderwijsgids

VorigeGastles duurzaamheid voor leerlingen basisschool
VolgendeDoede360 wil alle jongeren in beweging brengen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter