Wethouder Jos Dings geeft op maandag 5 maart 2012 op basisschool De Bloeiende Perelaar in Noordbeemster, Noord-Holland gastles over duurzaamheid. eerder deed de wethouder dit voor leerlingen van de Lourdesschool in Westbeemster en voor de leerlingen van De Bonte Klaver in Noordbeemster.
Tijdens de gastles wordt door de wethouder aan de hand van een korte film en toelichting uitgebreid gesproken over duurzaamheid. Duurzaamheid is een actueel onderwerp voor de gemeente Beemster.

In mei 2011 heeft de duurzaamheidsconferentie Beemsterbronnen plaatsgevonden. Het doel van het project is met diverse partners te zoeken naar duurzame oplossingen voor bijvoorbeeld energieopwekking, mestverwerking en energiebesparingen.

Nationale Onderwijsgids

VorigeEerste congres PO Raad Bevlogen Besturen
VolgendeUitzending 538 voor War Child vanuit MBO College Hilversum
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter