Wethouder Luuk van Geffen (SP) van de gemeente Arnhem heeft Quadraam, het bestuur van de scholen in Arnhem-Zuid, laten weten dat er de komende jaren geen geld beschikbaar wordt gesteld voor het onderhoud aan gebouwen, laat staan nieuwbouw. Dat meldt de Gelderlander vanochtend.
Volgens Quadraam-voorzitter Marc Mittelmeijer is een geldinjectie hard nodig omdat de gebouwen van een aantal middelbare scholen in dit stadsdeel al behoorlijk oud zijn. De scholen in kwestie zijn het Olympus College, het Lorentz Lyceum, vmbo-school Maarten van Rossem en het gebouw van de Expertisegroep (de voormalige Wethouder Van Bronkhorstschool).

Deze schoolgebouwen zijn toe aan renovatie dan wel rijp voor de sloop. Dergelijke aanpassingen zullen dus voorlopig op de lange baan worden geschoven.

Nationale Onderwijsgids

VorigeToolbox Model Werkgeverslasten PO 2012
VolgendeLeerlingen maken zelf vragen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter