Op zaterdag 4 februari houden de opleidingen CIOS en Dans van ROC Nova College Open huis van 9.30-13.30 uur in het Kennemer Sportcenter aan de IJsbaanlaan in Haarlem.
De opleidingen Sport Bewegen van CIOS Haarlem zijn gericht op het leren lesgeven en het organiseren van evenementen. Nieuw bij CIOS is de richting Sport, Gezondheid en Vrijetijdsmanagement. Hierbij ligt het accent op lesgeven in sport en sportevenementen organiseren voor mensen die herstellen van een ongeval of ziekte of die willen ontspannen van een druk leven.

Nova College CIOS Haarlem verzorgt ook een vierjarige dansopleiding, voor iedereen die van dans zijn beroep wil maken. De nadruk ligt net als bij de opleidingen Sport Bewegen op het leren lesgeven en het organiseren van evenementen. In de specialisatie uitvoerend danser/docent' is het mogelijk om lesgeven en zelf dansen te combineren.

Al ruim zestig jaar levert het CIOS goed opgeleid kader aan het gevarieerde werkveld van sport en bewegen en sinds tien jaar ook aan de danswereld. Bij sportverenigingen, buitensportondernemingen, reisorganisaties, gemeenten, recreatiecentra, fitnessinstituten, balletscholen en welzijnsinstellingen is veel vraag naar mensen met een CIOS keurmerk op hun diploma. Cursisten die hun CIOS opleiding op mbo niveau 4 afronden, kunnen ook doorstromen naar (versneld) hbo.

Nationale Onderwijsgids

VorigeOpen huis ROC Nova College CIOS en Dans
VolgendeToolbox Model Werkgeverslasten PO 2012
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter