Dit jaar wordt de competitie voor het klimaatstraatfeest voor de vierde keer georganiseerd door de HIER klimaatcampagne. Basischolen kunnen nu voor het eerst ook deelnemen.
De bedoeling van het klimaatstraatfeest is met elkaar (buren, andere basisscholen) de strijd aan te gaan om de meeste energie te besparen. De allerbeste straat in Nederland wint het Superklimaatstraatfeest met optreden van een bekende artiest. De beste school wint een schoolfeest.

De school met de beste score wint een schoolfeest. De Rotterdamse basisschool met het hoogst aantal punten krijgt tevens een schoolvoorstelling van Wereldwachter cadeau van het Rotterdams Milieucentrum! Een leuke en komische voorstelling rond (en op) een enorme wereldbol.

Het Klimaatstraatfeest is een mooie gelegenheid om op een positieve manier aan de slag te gaan met energiebesparing in de eigen school. Leerlingen kunnen op deze manier leren wat het belang is van energiebesparing.

Nationale Onderwijsgids

VorigeBasisscholen mogen meedoen aan het klimaatstraatfeest
VolgendeSamenwerkingsverband NTI en ThiemeMeulenhoff
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter