Op donderdag 16 februari hebben drie studenten van de opleiding Brood en Banket van het ROC Nijmegen een prijs gewonnen bij de regionale vakwedstrijden voor bakkerijstudenten.
Jamie Heijmans en Mike van Ballegooij wonnen beiden een 2e prijs. Cas van den Heuvel heeft een 1e prijs gewonnen en is daarmee regionaal kampioen. In april gaat hij in het Nederlands Kampioenschap de strijd aan met de vijf andere regiokampioenen.

De vakwedstrijden worden elk jaar georganiseerd door Stichting Jeugdvakwedstrijden. Ongeveer 150 studenten deden mee aan de vakwedstrijden van regio Oost. Het betreft studenten van ROC Nijmegen, Rijn IJssel, ROC van Twente en het Graafschap College.

Nationale Onderwijsgids

Vorige70 leerlingen werken aan gezondheidsproject
VolgendeMiniaturen en boekjes monument Verkade naar scholen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter