Scholen regio Arnhem dicht tijdens stakingen op 6 maart

Op dinsdag 6 maart, de dag die in het teken staat van de demonstratie tegen de bezuinigingen in het passend onderwijs, zullen alle scholen voor speciaal onderwijs in de regio Arnhem gesloten zijn, zo meldt de Gelderlander.
De onderwijsbonden roepen onderwijsinstellingen op die dag het werk neer te leggen uit protest tegen de bezuiniging van 300 miljoen euro op het speciaal onderwijs.
In de regio Arnhem blijkt een enorme belangstelling te zijn voor de actie onder medewerkers van het speciaal onderwijs. Het bestuur van deze scholen heeft daartoe besloten de scholen op 6 maart gesloten te houden.

Er is nog weinig bekend over deelname uit het reguliere basisscholen en middelbare scholen. Het is nog maar de vraag of deze scholen, die in de toekomst ook met passend onderwijs te maken zullen krijgen, die dag gesloten zijn.

Nationale Onderwijsgids

VorigeBijzonder onderwijs Groningen eist gelijke behandeling
VolgendeBusvervoer stakingsdag Passend onderwijs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter