De PO-Raad presenteert met trots het programma van zijn eerste congres 'Bevlogen Besturen'. Sprekers vanuit het bedrijfsleven, de wetenschap en het maatschappelijk middenveld staan garant voor een interessante tweedaagse, waar iedere schoolbestuurder zijn of haar winst uit zal kunnen halen.
Leden van de PO-Raad kunnen zich vanaf heden inschrijven voor dit congres op 7 en/of 8 juni aanstaande. 'Bevlogen Besturen' start donderdag 7 juni met een inleiding, diner-pernsant en een PO-Raad College Tour. Vrijdag zijn er meerdere plenaire sessies en hoorcolleges, over uiteenlopende onderwerpen. Tijdens het diner, na de PO-Raad College Tour en tussen de sessies door heeft u ruim de gelegenheid informeel contact te leggen met uw collega's.
U kunt zich inschrijven voor één van de dagen, of voor beide. In dat geval krijgt u natuurlijk een aantrekkelijke korting, bovenop de toch al voordelige ledenprijs. En als u zich nu inschrijft, krijgt u ook nog eens vroegboekkorting!
Het congres vindt plaats in Congrescentrum De Werelt in Lunteren. Dit centrum biedt de mogelijkheid te blijven overnachten.


Trefwoorden:

Vereniging

Relevante links:Meer informatie congres Bevlogen BesturenProgramma congres Bevlogen BesturenSprekers congres Bevlogen Besturen

VorigeMbo studenten ontevreden over busverkeer tussen Doetinchem en Arnhem
VolgendeTopografie Nederland oefenen
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter