Leerlingen ondervragen wethouder Arends Emmen

Wethouder Bouke Arends van Sport brengt op donderdag 2 februari een bezoek aan groep 8 van OBS De Iemenhof in Schoonebeek om de vragen over de verbouw van sporthal De Kampen te beantwoorden.
Sporthal De Kampen in Schoonebeek krijgt dit jaar een flinke opknapbeurt. Het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Emmen heeft 850.000,- beschikbaar gesteld voor een grote verbouwing van de sporthal.

Na de verbouwing voldoet sporthal De Kampen weer aan de eisen van deze tijd en kunnen de drie basisscholen en de sportverenigingen uit Schoonebeek hier allemaal komen sporten. Het dak wordt vervangen en de toiletten, douches, kleedkamers en bergruimte worden aangepakt.

Ook komt er een scheidingswand in de hal, waardoor meerdere gebruikers hier tegelijkertijd gebruik van kunnen maken. In Schoonebeek staat ook nog een verouderd gymlokaal, De Kerfjes. Als de verbouwing klaar is, wordt deze gesloten en kunnen de gebruikers in De Kampen terecht.

Nationale Onderwijsgids

VorigePO Raad vraagt Tweede Kamer meer duidelijkheid over afrondend debat Passend onderwijs
VolgendeVan Gogh in nieuw jasje
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter