Van Gogh in nieuw jasje

De komende weken is Etten-Leur in de ban van Vincent van Gogh, zo meldt BN De Stem.
Niet alleen basisschoolleerlingen, maar ook middelbare scholieren van het Munnikenheide College en de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur (KSE) laten zich de komende tijd inspireren door het werk van van Van Gogh. Op de katholieke scholengemeenschap worden hedendaagse versies vervaardigd van het schilderij de Aardappeleters.

Leerlingen van het Munnikenheide College storten zich in samenwerking met stichting ZIEL op een speciaal Van Gogh-project. Een goede 240 basisschoolleerlingen uit Etten-Leur zullen aan zelfportretten gaan werken in de geest van het werk de Nederlandse meester.

Alle creaties zijn van 31 maart tot en met 9 april te bewonderen in het Withof in Etten-Leur ter gelegenheid van de manifestatie Van Gogh Leeft!

Nationale Onderwijsgids

VorigeLeerlingen ondervragen wethouder Arends Emmen
VolgendeDiplomaplicht voor financiele adviseurs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter