16 november 2012. Deelnemers aan het Onderwijscafé van 14 november vonden ruimte en vertrouwen voor scholen en schoolbesturen het belangrijkste onderwerp om te bespreken met het nieuwe kabinet. Tijdens de door PO-Raad, AVS en VO-raad georganiseerde bijeenkomst was er ook veel aandacht voor de nullijn van de salarissen en de krappe financiële situatie in het onderwijs. Kete Kervezee: "Het beeld is dat er niet wordt bezuinigd op onderwijs. Terwijl we nog met een erfenis zitten van 5 procent minder. We komen voor een onmogelijke opdracht te staan als werkgever. Weet men in Nederland eigenlijk wel hoeveel achterstand wij intussen hebben opgelopen?"

Trefwoorden:
Onderwijscafé Relevante bestanden:Verslag Onderwijscafé: 'Op naar een Onderwijsakkoord'

VorigeInnovatieregeling Pabos tonen hun innovatiekracht
VolgendeOnderzoek bevestigt stijging groepsgrootte
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter