Meld je aan voor regeling toepassing ict in onderwijs

Maak je gebruik van ict in jouw onderwijs? Dan nodigen wij je uit voor deelname aan de regeling Pas toe en leg uit van Kennisnet. Om mee te doen kun je als leerkracht (basisonderwijs, maar ook voortgezet onderwijs, mbo, speciaal onderwijs, Pabo en Lero) voor 5 november 2012 een voorstel indienen. Je voorstel moet uit een beknopte beschrijving van een ict-toepassing bestaan die je in jouw onderwijs gebruikt.

Videocamera

Als je voorstel wordt geselecteerd ontvang je een videocamera om zelf jouw ict-toepassing vast te leggen. In ruil voor jouw opnames en het uploaden van de video blijft de camera een jaar lang in bezit van de school.

Lees meer over deze regeling op Regelingen.kennisnet.nl.

VorigeVerse gamification ideeen in de maak
VolgendeLeeuwarder Courant wint Prijs voor de Onderwijsjournalistiek
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter