Kunskapsskolan en Hyper Island, het zijn twee innovatieve Zweedse onderwijsinitiatieven. Frans en Olaf stuurden we onlangs naar Stockholm om op zoek te gaan naar de heilige graal. En in deze 10e podcast doen zij verslag van wat zij gezien hebben, wat we hiervan kunnen leren en waar de pijnpunten liggen in de vertaalslag naar het Nederlandse onderwijs. Tot slot scoopt Olaf nog iets met zombies.

Bij deze aflevering zitten aan tafel: Lucas Raggers (Innovatie), Michael van Wetering (manager Kennisnet Innovatie), Frans Schouwenburg (manager sector po vo) en Olaf de Groot (De Verdieping).

Abonneren en reageren

Wil je reageren op de podcast? Heb je een vraag? Dit kan in de reacties van dit artikel of via Twitter. Abonneer je in iTunes op de Kennisnet Innovatie podcast. Zodra er een nieuwe aflevering is, wordt deze automatisch gedownload.

VorigeWorden prive activiteiten minder leuk door er leerdoelen aan te koppelen
VolgendePO Raad en ouderorganisaties sturen brief aan informateurs
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter