Namens scholen én ouders in het primair onderwijs heeft de PO-Raad samen met de landelijke ouderorganisaties LOBO, NKO, OudersCOO en VOO een brief aan informateurs dhr. Kamp en dhr. Bos gestuurd. Daarin pleiten we voor verduurzaming van de ingezette kwaliteitsverbetering en vertrouwen om te blijven werken aan hogere onderwijsopbrengsten in brede zin, zodat elk kind zichzelf maximaal kan ontplooien. Dit vraagt ook om ruimte en het investeren in effectieve samenwerking tussen ouders en school, om deuren voor kinderen en hun ouders te openen.

Trefwoorden:

PO Raad brieven aan de politiek (u wordt doorgestuurd naar de website van de PO Raad)

Klik hier

VorigePodcast 10 Kunskapsskolan en Hyper Island
VolgendeLobby update week 40/41
Reacties (0)

Er zijn bij dit artikel nog geen reacties geplaatst

Laat een reactie achter